ALLROUND BRUILOFTSBAND NIGHTWIND
HELMOND • Een feest en Bruiloft om nooit te vergeten. Bruiloftsband Coverband Nightwind is als u gaat trouwen de perfecte en ultieme feest en bruiloft band en heeft in de loop der jaren al velen honderden bruidsparen de avond van hun leven mogen bezorgen. Afhankelijk van u budget kun u zelf de band samenstellen van 3 tot zelf 9 personen. Of het nu om 30 of 2000 gasten gaat bij coverband Nightwind is alles tot in de puntjes geregeld zodat u nergens naar om hoeft te kijken.

Een modern en swingend repertoire, leuke interactie van de band met de gasten, een mooie sfeervolle lichtshow en perfect high-end geluid staan garant voor een bruiloftsfeest om nooit te vergeten!

Waarom Nightwind als bruiloftsband en de band voor uw bruiloft, nu lees eens in ons gastenboek de vele leuke en vooral enthousiaste reacties van onze klanten en bruidsparen; die spreken voor zich!

De feestband en partyband Nightwind:
De swingende muzikale arrangementen zorgen ervoor dat de beentjes vanzelf van de vloer gaan. En omdat er door meer mensen afwisselend solo wordt gezongen, blijft het voor u als luisteraar verfrissend.

De bruiloftsband heeft ook een zeer uitgebreid jaren ‘80 en `90 repertoire wat bij uitstek geschikt is voor een “swingend (thema) feest of disco dance classics party in de jaren 80 stijl. Bruiloftsband Nightwind is juist daarom ook al jaren één van de meest gevraagde allround feestbands en bruiloft bands van Nederland en België.

Drie tot eventueel acht professionele en zéér enthousiaste muzikanten, een groovy dj en een voortreffelijke zangeres bezorgen u een swingend feest en een onvergetelijk bruiloft!

Nightwind de ideale bruiloftsband voor uw huwelijksfeest .