ANN & JOHN BRUIDSMODE GROUP
EINDHOVEN • Ann & John bruidsmode behoort tot de grootste bruidsmodespeciaalzaken van Nederland. Altijd een zeer grote collectie op voorraad waaronder uiteraard ook de bekende merken.

Een eerlijk en deskundig advies.
Ons gehele team zal er alles aan doen om je van een eerlijk en deskundig advies te voorzien, daarnaast staan service en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Zodra jouw keuze is bepaald, wordt je trouwjurk perfect passend gemaakt in ons eigen atelier. Onze gediplomeerde, ervaren coupeuses gaan dit tot in de puntjes voor je verzorgen.

De collecties.
Wij reizen rond de wereld om voor jou de mooiste collecties samen te stellen en nieuwe trends te ontdekken. Wij voeren de ontwerpen van de meest toonaangevende fabrikanten en designers, waaronder:Pronovias, Rembo Styling, Sincerity, Justin Alexander, Marylise, San Patrick, Creations of Leijten, Blue by Enzoani, Ladybird en nog vele anderen.

Bruidegom.
In onze Cossmo shop kan jouw aanstaande man zich passend bij jouw outfit laten kleden. Zo ben je zeker dat jullie samen op deze speciale dag zullen stralen!

Gekleurde bruidsmode.
Op onze afdeling Colours by Ann & John vind je een grote collectie gekleurde bruidsmode als ook gala,- cocktail- en gelegenheidskleding voor bijvoorbeeld de moeder van de bruid en bruidegom en de getuigen. Uiteraard ben je ook van harte welkom als je kleding zoekt voor een speciale gelegenheid.

Wij hopen u binnenkort in één van onze zaken te mogen begroeten.
Openingsdagen :
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
Aalsterweg 69-73
5615CB Eindhoven, Nederland
breng me hierheen