DE TROUWFEEST DJ
VOORDE • Een perfect trouwfeest, met precies de muziek en sfeer die jullie willen daar zorgt De Trouwfeest Dj voor. Alles verloopt volgens jullie persoonlijke wensen. De Trouwfeest DJ is een Stijlvol & Professioneel Dj, gespecialiseerd in het draaien van trouwfeesten en trouwfuiven.

Met meer dan 25 jaar ervaring een veelgevraagde Dj voor het van draaien trouw en huwelijksfeesten, jubileums, trouwfuiven en andere feesten. Steeds zorgen wij voor een gezellige sfeer en een geslaagd geheel. Onze troef is ambiance verzekerd !!! Wij kijken naar het publiek en spelen hun smaak.

De Trouwfeest DJ staat in voor een geslaagde muzikale omlijsting van jullie trouwfeest of huwelijk. Moet het een vrij simpel of enthousiast huwelijksfeest worden, alles is bespreekbaar op voorhand. Het motto van de Trouwfeest Dj is om van elk feest een onvergetelijk trouwfeest te maken.

In een persoonlijk gesprek bespreken we jullie wensen door. Welke muziek of nummers jullie willen horen ? Welke openingsdans(en) ? Wel of geen verzoeknummers ...