KOBE VANDERZANDE
HASSELT • Ik ben gevestigd als fotograaf in Limburg en meer bepaald Hasselt, maar werk over heel Vlaanderen en ver daarbuiten!

Mijn grootste bezigheid is het fotograferen van huwelijken en familieportretten, maar daarnaast doe ik ook veel Eventfotografie. Naast fotografie is muziek een grote passie, zowel passief als actief. En natuurlijk veel tijd vrijmaken voor mijn gezin en om met de kinderen te spelen.

Als huwelijksfotograaf hanteer ik de documentaire of reportage stijl. Op afstand blijven maar toch overal aanwezig zijn. De beste foto’s zijn spontane foto’s waar je niet door hebt dat de foto is gemaakt. Jullie huwelijksdag is zo snel voorbij, dat jullie zelf onmogelijk de tijd gaan krijgen om bij elke leuke en unieke gebeurtenis even stil te staan. Daarom fotografeer ik tijdens de trouwreportage het verhaal van de dag met aandacht voor emoties, details, spontaniteit, humor, ... . Jullie zullen beelden te zien krijgen waarvan jullie nooit hadden kunnen denken dat ze zijn vastgelegd.

Sinds ik vader ben van twee fantastische dochters en zoon ben ik ook veel bezig met documentaire familiereportages.
Zo kan je bij mij een "Day in the Life" sessie boeken.
Bij een Day In The Life sessie loop ik een halve of hele dag met jullie gezin mee. Ik fotografeer jullie zoals jullie op dat moment zijn en volg jullie in de gewone dingen van de dag. Dat betekent dat we doen waar jullie zin in hebben. Langs de lijn staan op het voetbalveld, pannenkoeken eten na een frisse wandeling door de bossen, uit het raam staren, kattenkwaad uithalen, bij opa en oma langs gaan, prinsessenjurken aantrekken met vriendinnetjes, ...