NANCY AILLERY JEWELRYDESIGN
VREMDE • Juwelen maken waar anderen voor terugdeinzen. "Less is more". Met dat inzicht en een flinke dosis ambitie werkt Nancy Aillery aan een collectie handgemaakte juwelen met opvallende vernieuwing. Haar creaties zijn zuiver, krachtig en soms architecturaal. Juwelen met frisse ideeën, die het publiek prikkelen en aan het denken zetten.

Blikvangers zijn de solitairringen en hangers : strakke en tegelijkertijd heel speelse variaties op een klassiek gegeven - de solitair. Elke creatie is het resultaat van een lange zoektocht die leidt tot een mooi en functioneel juweel ... apart, draagbaar en betaalbaar. "Form follows function. " Nancy Aillery creëert juwelen met karakter, die getuigen van talent en meesterschap.

Een juweel is een emotie die wordt vastgelegd in een onvergankelijk object. Een juweel geven is emotie geven. Elke creatie is uniek en heeft een persoonlijk karakter, al dan niet gecombineerd met edelstenen, kleurstenen, briljanten of parels.

De collectie kan steeds vrijblijvend bekeken en gepast worden na afspraak op 03/455 66 50 of nancy@aillery.be.
Nancy Aillery biedt u een extra kwaliteitsgarantie. Elk juweel wordt voorzien van de gehalte-en meesterstempel. Deze meesterstempel garandeert de originaliteit van het juweel en de echtheid van het goudgehalte.
mail ons
0032.3234556650
toeffelhoek 1
2531 Vremde
breng me hierheen